Horoskop

Každé ze dvanácti znamení zvěrokruhu přináleží k jednomu ze čtyř živlů:

oheň,voda,země,vzduch. 

Znamení živlu vody: Rak,Štír,Ryby

Jsou z celého zvěrokruhu nejvíc citově založena a nejintenzivněji prožívají lásku,ale i případnou nevěru.Pokud vám protějšek zahýbá,bude se snažit před vámi utajit vše,i kdyby šlo o dlouhodobější poměr.Jde o lidi velmi citlivé a vnímavé k pocitům,takže když projevíte ochotu vcítit se do emocí protějšku,získáte si jeho či její důvěru a otevře vám své srdce.Ve vztazích,kde je jeden z partnerů vodní znamení,se však častěji objevuje žárlivost. 

Znamení živlu vzdušné: Blíženec,Váha,Vodnář

Mají již v základech své povahy zakódovanou určitou proměnlivost a nestálost.Vzdušná znamení rády poznávají nové lidi-baví je navazovat nová přátelství a jelikož hranice mezi přátelstvím a láskou je u nich obvykle velmi tenká,občas si taky zaflirtují,ale většinou jen nevinně.

Znamení živlu země: Kozoroh,Panna Býk

Vyznačují se stálostí a spolehlivostí.Ve vztahu se na ně můžete spolehnout a k tomu patří i věrnost.Velmi zřídka se nechají zlákat k dobrodružství,ale i po vás budou na oplátku vyžadovat absolutní věrnost.Pokud svůj protějšek opravdu milují,dovedou mu nevěru odpustit a pokračovat dál ve vztahu.Když už se zemské znamení dopustí nevěry,je to známka toho,že uvažuje o navázaní jiného vážného vztahu.

Znamení živlu oheň: Lev,Beran,Střelec

Mají většinou hodně různých aktivit,cestují,věnují kariéře.Jsou synonymem vášně a energie.Většina lidí,narozených v ohnivém znamení,je stavěna spíš pro volnější vztah a nedělá jim problém ani několikaměsíční odloučení.Jak partnera v ohnivém znamení ztratit,je začít ho příliš kontrolovat - to ho zaručeně odradí!

Moje rada pro ženy-láska,manželství,partnerství.

- Musíte o vztah pečovat. 

- Muži si pořizují milenky,aby si něco dokázali.

- VY buďte ta,jejíž obdiv vytváří mužovu sebedůvěru.

- Měla by jste být přitažlivá,sebevědomá a zůstat osobností.

- Postarat se o to,aby ve Vašem dlouhodobém vztahu nebyla nuda...překvapení.

- Základem každého vztahu je komunikace-společné zážitky.

- Ve vztahu jde o pohodu,lásku,společné plány.

- Nenechte si svojí žárlivostí zkazit život,ani se připravit o důstojnost.

A kdo je na tom lépe-manželka nebo milenka? ani jedna,obě trpí stejně a obě mají city.! Někdy se nám může zdát, že se zhroutilo vše,v co jsme věřili. Možná si dokonce vykládáte celou situaci chybně a vlastně se vůbec nic neděje.A pokud se něco doopravdy děje,není třeba ještě pozdě vše vyřešit,to už záleží na Vás...Ať je nevěrný muž a nebo žena,vztah hodně utrpí a vůbec není jisté,že se ho podaří zachránit. 

© 2023 Věštěni telefonem pro ČR a SK-MAGICKÉ LINKY. Diskrétní výklady z karet. IČO 06477585
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky